Skip to main content
platdak isolatie: plat dak isoleren met pir-platen.

Voordelen plat dak isolatie

 • Jaarlijks forse besparing op uw stookkosten en energierekening.
 • Koeler in de zomer.
 • Warmer in de winter.
 • Uw investering is binnen enkele jaren terugverdiend.
 • Beter voor het milieu.
 • Waardestijging van de woning door een groener energielabel.
Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs

Plat dak isolatie Valkenswaard

Wilt u een lagere energierekening en verbeterd wooncomfort in Valkenswaard door uw plat dak te laten isoleren? Nu Isoleren uit Waalre is uw lokale isolatiespecialist. Met onze expertise en jarenlange ervaring staan wij klaar om uw platte dak te voorzien van duurzame isolatie van topkwaliteit.

Waarom een plat dak isoleren slim is

Platte daken kunnen in de zomer extreem heet worden, terwijl ze in de winter veel warmte verliezen. Dat leidt tot hoge energiekosten en ongemak in uw huis of kantoor. Daarom is plat dak isolatie van cruciaal belang voor huis- én bedrijfseigenaren in Valkenswaard. Redenen te over dus, waarom u zou overwegen om uw platte dak te isoleren:

 • Energiebesparing: Door uw plat dak te isoleren voorkomt u warmteverlies in de winter en houdt u de hitte in de zomer juist buiten. Dat zult u merken aan de lagere energierekeningen gedurende het hele jaar.
 • Verbeterd comfort: Goede plat dakisolatie zorgt voor een stabielere binnentemperatuur en voorkomt tocht, wat leidt tot een comfortabelere leefomgeving voor u en uw gezin of medewerkers.
 • Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik betekent een lagere ecologische voetafdruk.

Waarom kiezen voor Nu Isoleren voor plat dak isolatie in Valkenswaard?

Nu Isoleren is gevestigd in Waalre, op een steenworp afstand van Valkenswaard. Als lokale isolatiespecialist hebben wij veel te bieden, zoals:

 • Een persoonlijk maatwerkadvies: Wij analyseren, voordat we aan de slag gaan, de staat van uw platte dak om de meest geschikte isolatiemethode te bepalen. Daarnaast kijken we uiteraard naar uw specifieke wensen en budget zodat we met een persoonlijk en passend advies kunnen komen.
 • Hoogwaardige materialen: Wij passen altijd isolatiematerialen toe van topkwaliteit; daarop willen we niet inleveren. Vaak werken we met PIR-platen, een isolatiemateriaal gemaakt van hardschuim met een gesloten celstructuur. Ze zijn dun en licht, hebben een hoog isolerend vermogen en zijn bestand tegen vocht en druk. Ze kunnen tot wel 50 jaar meegaan!
 • Deskundige installatie: Ons vakteam zorgt voor een nauwkeurige, professionele en efficiënte installatie van de isolatie, inclusief voorbereidend werk en afwerking.

 Wacht niet langer en neem contact met ons op

Laat u vrijblijvend informeren over de voordelen van een plat dak laten isoleren, onze werkwijze en onze scherpe tarieven voor het aanbrengen van plat dak isolatie in Valkenswaard. Neem vandaag nog contact op: Ons team staat graag voor u klaar om u deskundig advies te geven en een isolatieoplossing op maat te bieden. Bespaar op uw energierekening en geniet van meer comfort met plat dak isolatie van Nu Isoleren!