Skip to main content

Bespaar meer met zonnepanelen

Door uw woning goed te isoleren wordt het huis niet alleen een stuk comfortabeler, maar zal ook de energierekening flink omlaag gaan. Het levert uiteindelijk dus een mooie besparing op! Die besparing kan nog groter zijn door zonnepanelen te laten installeren. Nu Isoleren kan u hierbij helpen! Combineer uw isolatiemaatregelen met zonnepanelen en zie uw energierekening slinken!

Bespaar nog meer met zonnepanelen

Professionele installatie van uw zonnepanelen

Bij Nu Isoleren kunt u niet alleen terecht voor het isoleren van uw woning; we kunnen ook de installatie van zonnepanelen voor u verzorgen. Het is belangrijk dat u zonnepanelen laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf. Zo weet u zeker dat de panelen op de meest gunstige manier geplaatst worden en dat ze op de juiste manier worden aangesloten. Bovendien is het werken op hoogte niet zonder gevaar. Laat de installatie daarom altijd over aan een professional! Bij ons kunt u bij de installatie van zonnepanelen altijd rekenen op:

  • Deskundig advies op maat
    We houden rekening met uw specifieke behoeften en met de kenmerken van uw woning. Daarom kunnen we u ook helpen bij het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem dat perfect aansluit bij uw energieverbruik en budget.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid
    De professionele installateurs van Nu Isoleren gebruiken enkel hoogwaardige materialen en volgen strikt alle installatienormen op. Zo zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen veilig en efficiënt werken.
  • Service en ondersteuning
    Bij Nu Isoleren kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning, zowel vóor als na de installatie. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en monitoring om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal blijven presteren gedurende hun hele levensduur.

De voordelen van zonnepanelen

Besparing op energie

Door uw eigen elektriciteit op te wekken met zonnepanelen, verlaagt u uw energierekening aanzienlijk. Op dit moment is de terugverdientijd gemiddeld zo’n 7 jaar. Dit is mede afhankelijk van uw eigen verbruik natuurlijk. Ook de salderingsregeling, die voorlopig blijft bestaan, helpt mee. Maar zelfs zonder die salderingsregeling zou het nog altijd, ook in financieel opzicht, aantrekkelijk zijn om zonnepanelen te laten installeren. De terugverdientijd is dan weliswaar wat langer, maar de panelen hebben een levensduur van zo’n 20 tot 25 jaar. U verdient ze dus in bijna alle gevallen gewoon terug!

Waardevermeerdering woning

Zonnepanelen zijn een waardevolle toevoeging aan uw woning. Ze verhogen niet alleen de energie-efficiëntie, maar maken uw huis ook aantrekkelijker voor potentiële kopers, wat de waarde ervan verhoogt.

Duurzame energie

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor u profiteert van schone en hernieuwbare energie. U vermindert uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draagt bij aan een groenere toekomst. Uw ecologische voetafdruk vermindert en u draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Meer weten over onze zonnepanelen service?

Nu Isoleren kan u helpen met de installatie van zonnepanelen op dak. Het is een duurzame, kostenefficiënte en milieuvriendelijke energieoplossing voor uw woning of bedrijf. Wilt u hier meer over weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen op weg naar een groenere toekomst!

Contact

Neem voor meer informatie over E-FOAM spouwmuurisolatie of het vrijblijvend aanvragen van een offerte contact met ons op. Wij staan u dan graag te woord!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN