Gevel impregneren

Door uw gevel te impregneren verhoogt u de isolatiewaarde van uw spouwmuurisolatie.
Soms komt het voor dat een gevel om een of andere reden erg nat is. er is vocht in de muur gekomen en dat wil er maar niet uit. De ene muur trekt nu eenmaal meer vocht aan dan de andere muur. Daardoor kan het gebeuren dat een gevel vochtig blijft. Om dit te voorkomen kunt u een gevel laten impregneren. De gevel wordt hiermee voorzien van een laagje impregneermiddel , waarna deze niet langer waterdoorlatend is.

Nu Isoleren werkt met een 3-tal impregneren die speciaal door remmers bouwchemie ontwikkeld zijn voor het waterafstotend maken van de gevels.
Funcosil SNL en Funcosil WS. Deze twee impregneren worden op de vloeimethode aangebracht. De variant Remmers gevelcrème wordt met de blokkwast aangebracht. Deze impregneren zijn alle dampdoorlatend. Bovendien ontvangt u 10 jaar garantie dat vocht voor altijd buitenshuis blijft.

Voordat het zin heeft om de gevel te laten impregneren is het belangrijk dat de gevel in orde is.
Er moet geen scheuren en gaten in de gevel zitten.

Laat onze inspecteur een inspectie uit voeren om de bekijken welke impregneer het beste geschikt is voor u. Hiervoor kunt u een afspraak inplannen via ons contactformulier of telefonisch.