Skip to main content

Gevel impregneren

Door uw gevel te impregneren verhoogt u de isolatiewaarde van uw spouwmuurisolatie.
Soms komt het voor dat een gevel om een of andere reden erg nat is. Er is vocht in de muur gekomen en dat wil er maar niet uit. De ene muur trekt nu eenmaal meer vocht aan dan de andere muur. Vaak heeft dat ook te maken met de oriëntatie van de muur. Daardoor kan het gebeuren dat een gevel vochtig blijft. Om dit te voorkomen kunt u een gevel laten impregneren. De gevel wordt daarbij voorzien van een laagje impregneermiddel, waarna deze niet langer waterdoorlatend is.

Verschillende middelen om de gevel te impregneren

Nu Isoleren werkt met drie verschillende impregneermiddelen die speciaal door Remmers Bouwchemie B.V. ontwikkeld zijn voor het waterafstotend maken van gevels.
Funcosil SNL en Funcosil WS zij twee impregneringen die d.m.v. de vloeimethode worden aangebracht. Daarnaast maken we gebruik van de variant Remmers gevelcrème, die met de blokkwast wordt aangebracht. Deze impregneringen zijn allemaal dampdoorlatend. Bovendien geven wij u 10 jaar garantie dat vocht voor altijd buitenshuis blijft.

Inspectie van de gevel

Om ervoor te zorgen dat het zin heeft om de gevel te laten impregneren, is het belangrijk dat de gevel in orde is.
Er mogen bijvoorbeeld geen scheuren en gaten in de gevel zitten.

Laat onze inspecteur een inspectie uitvoeren om te bekijken welke impregnering het beste geschikt is voor u. Plan hiervoor een afspraak in via ons contactformulier of bel ons even op.