Skip to main content
platdak isolatie: plat dak isoleren met pir-platen.

Voordelen plat dak isolatie

  • Jaarlijks forse besparing op uw stookkosten en energierekening.
  • Koeler in de zomer.
  • Warmer in de winter.
  • Uw investering is binnen enkele jaren terugverdiend.
  • Beter voor het milieu.
  • Waardestijging van de woning door een groener energielabel.
Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs

Plat dak isoleren Helmond

Laat uw plat dak in Helmond isoleren door Nu Isoleren uit Waalre. U begint dan direct te profiteren van een lagere energierekening en meer wooncomfort! Als specialist in woningisolatie hebben wij vele jaren ervaring. We staan klaar om uw plat dak te voorzien van hoogwaardige isolatie en kunnen u perfect adviseren wanneer u twijfelt. Nu Isoleren is dé partner in de regio voor plat dak isolatie voor zowel particulieren als bedrijven.

Professioneel uw plat dak isoleren in Helmond

Met onze vakkundige aanpak weten we zeker dat we de beste isolatiemaatregelen nemen voor uw woning of pand. Ook voor plat dak isolatie geldt dat er verschillende manieren zijn om dit aan te pakken. Onze aanpak omvat:

  • Een grondige evaluatie: Voordat wij aan de slag gaan, analyseren we de huidige staat van uw plat dak zodat we de meest geschikte isolatiemethode kunnen bepalen.
  • Hoogwaardige materialen: we maken gebruik van isolatiematerialen van topkwaliteit die duurzame resultaten garanderen. Meestal werken we daarbij met PIR-platen, die bestaan uit hardschuim met een gesloten cellenstructuur. Ze zijn dun en hebben toch een hoog isolatievermogen. Daarnaast zijn niet gevoelig voor vocht en drukvast.
  • Deskundige installatie: onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige, professionele en efficiënte installatie van de isolatie. Ook het voorbereidend werk en de afwerking gebeurt door ons.
  • Maatwerk advies: Wij bieden persoonlijk advies op basis van uw specifieke situatie, wensen en budget.

Plat dak isoleren: verschillende methodes

Een plat dak kan geïsoleerd worden van binnenuit of van buitenaf. Nu Isoleren kiest er in bijna alle gevallen voor om dit van buitenaf te doen. Dat heeft te maken met het hoge risico op vochtproblemen wanneer het isolatiemateriaal aan de binnenkant wordt aangebracht.

Wanneer we het dak van buitenaf isoleren, zijn er ook twee mogelijkheden: we kunnen de isolatieplaten onder de dakbedekking aanbrengen, of er bovenop plaatsen. Isolatie onder de dakbedekking is effectiever en levert dan ook meer comfort én energiebesparing op. De dakbedekking wordt daarbij verwijderd waarna we de platen plaatsen. Met nieuwe dakbedekking werken we de boel dan af. Brengen we het isolatiemateriaal boven op de bestaande dakbedekking aan, dan zorgen we ervoor dat alles op zijn plaats blijft door er een laag tegels of grind op aan te brengen.

Informatie en offerte aanvragen

Wacht niet langer en laat u door Nu Isoleren informeren over het isoleren van een plat dak in Helmond! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op als u vragen heeft. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en een isolatieoplossing op maat. Bespaar op uw energierekening en verhoog het comfort in uw huis met plat dak isolatie van Nu Isoleren uit Waalre!