Skip to main content
platdak isolatie: plat dak isoleren met pir-platen.

Voordelen plat dak isolatie

  • Jaarlijks forse besparing op uw stookkosten en energierekening.
  • Koeler in de zomer.
  • Warmer in de winter.
  • Uw investering is binnen enkele jaren terugverdiend.
  • Beter voor het milieu.
  • Waardestijging van de woning door een groener energielabel.
Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs

Plat dak isoleren Tilburg

Wilt u uw plat dak laten isoleren in Tilburg? De isolatieprofessionals van Nu Isoleren uit Waalre zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige plat dak isolatie. Begin direct te profiteren van een lagere energierekening en een aangenamer binnenklimaat. Ook voor deskundig advies staan wij voor u klaar. Voor zowel particulieren als bedrijven is Nu Isoleren dé isolatiespecialist!

Plat dak isoleren in Tilburg: professionele aanpak

Met onze vakkundige aanpak garanderen we de beste isolatiemaatregelen voor uw woning, bijgebouw of bedrijfspand. Er bestaan verschillende manieren om plat dak isolatie aan te pakken. Wij willen zeker weten dat we de voor u meest effectieve en kosten-efficiënte manier toepassen. Daarom pakt Nu Isoleren het proces grondig aan:

  • Gedegen evaluatie: we komen langs om de huidige staat van uw plat dak te analyseren en uw wensen te bespreken.
  • Maatwerkadvies: U krijgt van ons persoonlijk advies op basis van uw specifieke situatie, wensen en budget. Aan de hand van onze bevindingen bepalen we welke isolatiemethode het meest geschikt is.
  • Hoogwaardige materialen: Het isolatiemateriaal dat we gebruiken is van de beste kwaliteit; we willen immers een duurzaam resultaat garanderen. We werken het liefst met PIR-platen, die bestaan uit hardschuim met een gesloten cellenstructuur. Dat zijn dunne, vochtbestendige en drukvaste isolatieplaten die een zeer hoog isolatievermogen hebben.
  • Vakkundige installatie: Onze professionals zorgen voor een professionele, efficiënte en nauwkeurige installatie van het isolatiemateriaal. Ook het voorbereidend werk en de afwerking nemen zij voor hun rekening.

Plat dak isoleren: verschillende methodes

Een plat dak kan zowel van binnenuit als van buitenaf geïsoleerd worden. Bijna altijd kiest Nu Isoleren ervoor om dit van buitenaf te doen, vanwege het risico op vochtproblemen bij interne isolatie.

Bij externe isolatie zijn er twee mogelijkheden: we kunnen de isolatieplaten onder de dakbedekking plaatsen of erbovenop leggen. Isolatie onder de dakbedekking is effectiever en zorgt voor meer comfort en energiebesparing. De dakbedekking wordt daarbij verwijderd, de platen geplaatst en vervolgens wordt nieuwe dakbedekking aangebracht. Als we het isolatiemateriaal boven op de bestaande dakbedekking aanbrengen, houden we alles op zijn plaats door er een laag tegels of grind overheen te leggen.

Meer informatie en een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het isoleren van een plat dak in Tilburg door Nu Isoleren? Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij staan voor u klaar als u deskundig advies nodig heeft. Wij bieden u isolatieoplossingen op maat. Bespaar op uw energierekening en verhoog het comfort in uw huis met plat dakisolatie van Nu Isoleren!