Skip to main content
platdak isolatie: plat dak isoleren met pir-platen.

Voordelen plat dak isolatie

 • Jaarlijks forse besparing op uw stookkosten en energierekening.
 • Koeler in de zomer.
 • Warmer in de winter.
 • Uw investering is binnen enkele jaren terugverdiend.
 • Beter voor het milieu.
 • Waardestijging van de woning door een groener energielabel.
Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs

Plat dak isoleren Nuenen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de buurt van Nuenen om uw platdak isolatie te verzorgen? Nu Isoleren uit Waalre heeft zich gespecialiseerd in platdak isolatie. Als ervaren isolatiebedrijf vervullen wij een echte regiofunctie; wij staan graag voor u klaar om uw platte dak te voorzien van topkwaliteit isolatie. Zo kunt u direct beginnen met energie besparen in een comfortabeler huis!

Waarom  uw plat dak in Nuenen isoleren met Nu Isoleren

Als uw lokale isolatiespecialist in Waalre vlakbij Nuenen, heeft Nu Isoleren u veel te bieden:

 • Een persoonlijk advies op maat: Voordat wij aan de slag gaan komen we naar Nuenen om het dak te inspecteren en uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij bepalen wat de beste isolatiemethode is voor u. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met persoonlijke wensen en uw budget.
 • Hoogwaardige materialen: Op kwaliteit willen wij nooit inleveren, daarom werken we alleen met de beste materialen. Voor platd ak isolatie werken we met PIR-platen. Dat is een lichtgewicht, dun isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Het is gemaakt van hardschuim met een gesloten celstructuur en is heel goed bestand tegen zowel vocht als druk. U kunt er gewoon overheen lopen en ook als u een terras wilt inrichten op uw platte dak, is dat geen probleem. Ze kunnen tot wel 50 jaar meegaan!
 • Vakkundige installatie: Onze specialisten zorgen ervoor dat de installatie van het isolatiemateriaal efficiënt en netjes gebeurt. Ook het voorbereidende werk en de afwerking kunt u gerust aan ons overlaten.
 • Lokale expertise: ons team begrijpt de specifieke isolatiebehoeften in Nuenen. Bovendien zijn we goed op de hoogte van de bouwvoorschriften.

De voordelen van een plat dak isoleren

Door het (donkere) oppervlak van een plat dak kan het in de ruimte daaronder in de zomer erg heet worden, terwijl in de winter juist veel warmte verloren gaat via het dak. Dat heeft niet alleen gevolgen voor uw wooncomfort, maar leidt ook tot een hogere energierekening. Met plat dak isolatie kan die rekening flink omlaag, terwijl u ook zult merken dat uw woon- of werkcomfort toeneemt. Genoeg redenen dus, om uw woning of bedrijfspand te voorzien van de juiste isolatie:

 • Energiebesparing: Warmteverlies in de winter wordt flink beperkt door uw plat dak te isoleren. U hoeft de verwarming minder hoog te zetten en bovendien hoeft de cv veel minder hard te werken. In de zomer hoeft u ook minder stroom te verbruiken om de boel een beetje koel te houden. Lagere energierekeningen gedurende het hele jaar zijn het gevolg.
 • Verbeterd comfort: Omdat de binnentemperatuur stabieler blijft gedurende het hele jaar, en de temperatuur in de zomer ettelijke graden lager zal zijn, verhoogt het woon- of werkcomfort voor u en uw gezin of medewerkers.
 • Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik betekent een lagere ecologische voetafdruk.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over plat dak isolatie in Nuenen door Nu Isoleren? Neem snel vrijblijvend contact met ons op voor een goed gesprek of vraag een offerte aan, zonder verdere verplichtingen. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om u de beste service te bieden en antwoord te geven op al uw vragen. Nu Isoleren uit Waalre: voor de beste isolatieoplossingen op maat!