Skip to main content
platdak isolatie: plat dak isoleren met pir-platen.

Voordelen plat dak isolatie

 • Jaarlijks forse besparing op uw stookkosten en energierekening.
 • Koeler in de zomer.
 • Warmer in de winter.
 • Uw investering is binnen enkele jaren terugverdiend.
 • Beter voor het milieu.
 • Waardestijging van de woning door een groener energielabel.
Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs

Plat dak isoleren Bladel

Wilt u uw plat dak laten isoleren in Bladel? Bij Nu Isoleren, gevestigd in Waalre, zijn we toegewijd aan hoogwaardige platdakisolatie en bieden we onze expertise aan in de regio Bladel. Als ervaren isolatiebedrijf richten we ons op comfortabeler wonen en het verlagen van uw energierekening. Ontdek de voordelen van platdakisolatie en vraag vandaag nog een vrijblijvend advies aan!

Waarom uw plat dak isoleren in Bladel?

Het isoleren van uw plat dak in Bladel heeft twee belangrijke voordelen: verbeterd wooncomfort en een lagere energierekening. Tijdens de zomermaanden wordt de warmte effectief buitengehouden, terwijl in de winter de warmte niet langer via het dak ontsnapt. Een goed geïsoleerd plat dak is niet alleen gunstig voor uw comfort, maar ook voor uw portemonnee, aangezien de investering zichzelf binnen enkele jaren terugverdient via uw lagere energiekosten.

Onze aanpak voor plat dak isolatie in Bladel

Hoe gaan we te werk bij het isoleren van uw plat dak in Bladel?

 1. Afspraak en Analyse: We beginnen met het maken van een afspraak bij u thuis in Bladel, waarbij we de huidige staat van uw dak analyseren en de meest geschikte isolatieoplossing voorstellen.
 2. Vrijblijvend advies en offerte: Na de analyse ontvangt u een vrijblijvend advies en stellen we een gedetailleerde offerte op. U heeft de mogelijkheid om deze offerte te accepteren of aanpassingen te bespreken.
 3. Isolatie uitvoering: Zodra u akkoord gaat, beginnen we met de isolatie van uw platte dak.

Verschillende methodes voor plat dak isolatie

Uw plat dak kan op twee manieren worden geïsoleerd: vanaf de binnenkant of vanaf de buitenkant. In de meeste gevallen adviseren we om de isolatie vanaf de buitenkant aan te brengen, omdat dit het risico op vochtophoping in de dakconstructie minimaliseert, wat kan optreden bij interne isolatie.

Bij externe isolatie kunt u kiezen tussen twee methodes:

 • Op de dakbedekking: Hierbij verwijderen we de bestaande dakbedekking, plaatsen we isolatieplaten en bedekken we het geheel met waterdichte materialen en hoogwaardige dakbedekking. Dit is de meest effectieve isolatiemethode, maar het kan vereisen dat de dakrand verhoogd wordt.
 • Onder de dakbedekking: Als de bestaande dakbedekking in goede staat verkeert, kunnen we isolatieplaten boven op de dakbedekking plaatsen en deze stabiliseren met een laag grind of tegels. Hoewel dit iets minder effectief is, kan het een kostenefficiënte optie zijn.

Meer informatie en contact

Bent u geïnteresseerd in plat dak isolatie in Bladel door Nu Isoleren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en deskundig advies. Bij vragen over onze diensten staan wij altijd voor u klaar. Nu Isoleren is uw isolatiespecialist in de regio Bladel, klaar om uw plat dak te voorzien van de beste isolatie!