Skip to main content
platdak isolatie: plat dak isoleren met pir-platen.

Voordelen plat dak isolatie

 • Jaarlijks forse besparing op uw stookkosten en energierekening.
 • Koeler in de zomer.
 • Warmer in de winter.
 • Uw investering is binnen enkele jaren terugverdiend.
 • Beter voor het milieu.
 • Waardestijging van de woning door een groener energielabel.
Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs

Plat dak isoleren Boxtel

Laat uw plat dak isoleren in Boxtel door Nu Isoleren en profiteer direct van een lagere energierekening én meer wooncomfort. Nu Isoleren uit Waalre is uw regionale expert op het gebied van isolatie. Met onze uitgebreide kennis en vele jaren ervaring staan wij klaar om uw plat dak te voorzien van hoogwaardige, duurzame isolatie.

Waarom een plat dak isoleren een verstandige keuze is

Platte daken kunnen in de zomer extreem heet worden, terwijl ze in de winter juist veel warmte verliezen. Dit resulteert in hoge energiekosten en ongemak in uw woning of kantoor. Daarom is plat dak isolatie van cruciaal belang voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren in Boxtel. Er zijn tal van redenen waarom u zou moeten overwegen om uw plat dak te laten isoleren:

 • Energiebesparing: Door uw plat dak te isoleren voorkomt u warmteverlies in de winter en houdt u de hitte in de zomer buiten. Dit vertaalt zich in lagere energierekeningen gedurende het hele jaar.
 • Verbeterd comfort: kwalitatieve platdakisolatie zorgt voor een stabielere binnentemperatuur en voorkomt tocht, wat resulteert in een comfortabelere leefomgeving voor u, uw gezin of uw medewerkers.
 • Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik betekent ook een kleinere ecologische voetafdruk.

Waarom Nu Isoleren voor plat dak isolatie in Boxtel?

Nu isoleren zit bij u in de buurt: Waalre is niet ver van Boxtel. Als regionaal specialist in isolatie oplossingen bieden wij diverse voordelen, waaronder:

 • Persoonlijk maatwerkadvies: Voordat we aan de slag gaan, analyseren we de huidige staat van uw plat dak om de meest geschikte isolatiemethode met u te bespreken. We houden tevens rekening met uw specifieke wensen en budget, zodat we een persoonlijk en passend advies kunnen geven.
 • Hoogwaardige materialen: Bij Nu Isoleren gebruiken we altijd materialen van topkwaliteit. Vaak manken we gebruik van PIR-platen, een isolatiemateriaal gemaakt van hardschuim met een gesloten celstructuur. Deze platen zijn dun, licht, hebben een uitstekend isolerend vermogen en zijn bestand tegen vocht en druk Ze kunnen tot wel 50 jaar meegaan!
 • Vakbekwame installatie: Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige, professionele en efficiënte installatie van de isolatie, inclusief voorbereidende werkzaamheden en afwerking.

Wacht niet, maar neem vandaag nog contact op

Laat u vrijblijvend informeren over de voordelen van plat dak isolatie, onze werkwijze en onze scherpe tarieven voor het isoleren van een plat dak in Boxtel. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Het team van Nu Isoleren staat voor u klaar om deskundig advies te geven en een isolatieoplossing op maat te bieden. Bespaar op uw energierekening en geniet van meer comfort dankzij plat dak isolatie van Nu Isoleren!