Skip to main content
platdak isolatie: plat dak isoleren met pir-platen.

Voordelen plat dak isolatie

 • Jaarlijks forse besparing op uw stookkosten en energierekening.
 • Koeler in de zomer.
 • Warmer in de winter.
 • Uw investering is binnen enkele jaren terugverdiend.
 • Beter voor het milieu.
 • Waardestijging van de woning door een groener energielabel.
Maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs

Plat dak isoleren Waalwijk

Wilt u uw plat dak in Waalwijk voorzien van hoogwaardige isolatie? Bij Nu Isoleren, gevestigd in Waalre, zijn we gespecialiseerd in platdakisolatie en bieden we onze deskundigheid aan in de regio Waalwijk. Als ervaren isolatiebedrijf richten we ons op het verbeteren van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening. Ontdek de voordelen van platdakisolatie en vraag vandaag nog een vrijblijvend advies aan!

Waarom uw plat dak isoleren in Waalwijk?

Het isoleren van uw platte dak in Waalwijk biedt aanzienlijke voordelen, waaronder:

 • Verbeterd wooncomfort: Door uw plat dak te isoleren wordt uw huis in de zomer koeler en in de winter warmer. Dit leidt tot een aangenamere leefomgeving voor u en uw gezin.
 • Energiebesparing: Dankzij platdakisolatie verliest u minder warmte in de winter en houdt u de hitte buiten tijdens de zomer. Hierdoor zult u aanzienlijk besparen op uw energierekening.
 • Kostenbesparing op de lange termijn: De investering in dakisolatie zal zichzelf vaak al in enkele jaren terugbetalen via lagere stookkosten.

Onze aanpak voor plat dak isolatie in Waalwijk

Hoe gaan we te werk bij het isoleren van uw plat dak in Waalwijk?

 1. Afspraak en analyse: We beginnen met het maken van een afspraak bij u thuis in Waalwijk om de huidige staat van uw dak te analyseren en de meest geschikte isolatieoplossing voor te stellen.
 2. Vrijblijvend advies en offerte: Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvend advies en een gedetailleerde offerte. U heeft alle ruimte om de offerte te beoordelen en eventuele vragen te bespreken.
 3. Uitvoering van de isolatie: Zodra u akkoord gaat, beginnen we met de isolatie van uw platte dak.

Verschillende methoden voor plat dak isolatie in Waalwijk

Er zijn twee gebruikelijke methodes om een plat dak te isoleren:

 • Isolatie vanaf de buitenkant: Deze methode wordt vaak aanbevolen omdat het risico op vochtophoping in de dakconstructie wordt geminimaliseerd. We kunnen de isolatie bovenop of onder de dakbedekking aanbrengen. Hoewel isolatie onder de dakbedekking effectiever is, kan isolatie boven op de dakbedekking kostenefficiënter zijn, afhankelijk van de staat van uw dak.
 • Isolatie vanaf de binnenkant: Isolatie vanaf de binnenkant is een alternatieve aanpak, maar kan risico’s met zich meebrengen met betrekking tot vochtophoping, met alle gevolgen van dien.  Onze experts zullen de meest geschikte methode voor uw situatie aanbevelen.

Meer informatie en contact

Als u geïnteresseerd bent in platdakisolatie in Waalwijk door Nu Isoleren, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en professioneel advies. Voor alle vragen over onze diensten staan wij graag tot uw beschikking. Nu Isoleren is uw lokale isolatiespecialist in Waalwijk, klaar om uw platte dak te voorzien van hoogwaardige isolatie!