Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Spouwmuurisolatie prijs

By april 1, 2022december 28th, 2022No Comments

Nu Isoleren is een bedrijf dat zich jaren geleden al gespecialiseerd heeft op het gebied van spouwmuurisolatie. Wij kunnen u een scherpe prijs bieden en bovendien geven wij tot wel 25 jaar garantie op de kwaliteit.

De prijs van spouwmuurisolatie

Wat precies de prijs is voor spouwmuurisolatie, hangt af van de breedte van de spouwmuur, het aantal vierkante meters dat geïsoleerd moet worden, het materiaal dat gebruikt wordt en of er eventueel obstakels zijn voor de werkzaamheden. Een exacte prijs kunnen wij dus niet geven.

Isolatiecheck

Wel komen wij graag bij u langs om een isolatiecheck uit te voeren. Daarbij bepalen we of uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie en brengen wij de situatie ter plaatse in kaart, zodat wij een goede offerte op maat voor u kunnen maken.

Investering terugverdienen

Wist u al dat u de investering in spouwmuurisolatie ook al vrij snel kunt terugverdienen? Binnen gemiddeld 4 jaar hebben uw lagere energierekeningen ervoor gezorgd dat u de investering terug heeft verdiend; met de hoge energieprijzen gaat dat zelfs nog sneller.

Andere voordelen

Maar spouwmuurisolatie heeft, naast de veel lagere energierekening, nog veel meer voordelen. Wij noemen er een aantal:

  • Een aangenamere temperatuur die gelijkmatiger over de woning verdeeld wordt. Dit wordt mede veroorzaakt doordat de kou van buiten niet meer in de binnenmuren trekt;
  • Ook in de zomer zult u merken dat de temperatuur in huis beïnvloed wordt door de spouwmuurisolatie. Het zal veel langer koel blijven binnen doordat de warmte beter buitengehouden wordt;
  • De prijs van uw woning zal door de spouwmuurisolatie stijgen. U krijgt namelijk een groener energielabel.

Onze werkwijze

De spouwmuurisolatie kan meestal binnen een dag gerealiseerd zijn. U zult er bovendien relatief weinig overlast van ervaren omdat er geen breekwerk aan te pas komt. Wij gaan vanaf de buitenkant van uw woning aan het werk, door via kleine vulgaatjes die wij in de kruisingen van de voegen boren, het isolatiemateriaal in de spouw te blazen. Na het vullen zullen wij de gaten weer netjes opvullen met op kleur gemaakte specie.

Tegemoetkoming in de kosten

Ook voor het milieu is spouwmuurisolatie gunstig. Doordat u minder energie hoeft te verbruiken, gaat uw CO²-uitstoot aanzienlijk naar beneden. De overheid hecht veel belang aan het terugdringen van die CO²-uitstoot en heeft daarom een aantal regelingen in het leven geroepen die u als consument kunnen stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen.

Zo is er bijvoorbeeld de ISDE-subsidie. Deze subsidie kunt u aanvragen als u minimaal twee energiebesparende maatregelen neemt in uw eigen woning, die u tevens gebruikt als hoofdverblijf. Naast spouwmuurisolatie kan dat nog een andere isolatiemaatregel zijn, zoals dak– of bodemisolatie, of de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler, of de aansluiting op het warmtenet.

Een andere regeling is de Energiebespaarlening, waarmee u onder gunstige voorwaarden, tegen lage rente een lening kunt afsluiten waarmee u een maatregel als spouwmuurisolatie kunt financieren. Vaak is er op regionaal niveau ook het één en ander geregeld. Informeert u eens bij uw gemeente welke stimuleringsmaatregelen er eventueel op u van toepassing kunnen zijn.

Wilt u meer weten?

Neemt u voor meer informatie snel contact met ons op, dan kunnen wij u snel van dienst zijn!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur