Skip to main content
Spouwmuurisolatie

Voordelen spouwmuurisolatie

By april 4, 2022december 29th, 2022No Comments

Het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie is een heel verstandige keuze als uw doel is om energie te besparen, maar er hangen nog veel meer voordelen aan. Nuisoleren.nl helpt u graag verder. Wij hebben een bak aan ervaring in huis en werken met de beste materialen. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Spouwmuurisolatie voordelen

Maar wat zijn dan toch al die voordelen van spouwmuurisolatie? Wij zetten ze hier voor u op een rijtje:

  • Allereerst de flinke besparing op uw energierekening. Spouwmuurisolatie kan u een voordeel op uw energierekening opleveren van zo’n 30%, en wellicht nog meer. Met de sterk stijgende gasprijzen van de laatste tijd wordt het isoleren van uw spouwmuren alleen maar aantrekkelijker.
  • De waarde van uw woning zal ook stijgen. Omdat het zo’n effectieve energiebesparende maatregel is, zal uw huis voorzien worden van een groener energielabel.
  • Ook in de zomer zult u profijt hebben van de spouwmuurisolatie. Natuurlijk zorgt de isolatie er in de winter voor dat de warmte veel langer binnen blijft en niet door de muren naar buiten trekt, maar andersom werkt het ook zo: de warmte blijft in de zomer juist veel langer buitenshuis, zodat het binnen langer koel blijft!
  • Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie zult u het eerste voordeel al merken: de muren voelen minder koud aan en er zullen minder koude luchtstromen aanwezig zijn in huis. Daardoor voelt de temperatuur meteen een stuk behaaglijker aan.
  • Ook het milieu helpt u een handje: doordat u minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen, zal uw CO² uitstoot ook een stuk lager uitkomen.
  • Omdat het zo goed is voor het milieu, kunt u in aanmerking komen voor een subsidie als u aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Heeft u meer informatie nodig over de voordelen van spouwmuurisolatie?

Neemt u snel contact met ons op zodat wij u alles kunnen vertellen over de voordelen van spouwmuurisolatie en onze werkwijze en prijzen. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvend adviesgesprek met ons aan.

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur