Skip to main content

Spouwmuurisolatie Waalre

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u in Waalre vakkundig, goedkoop en snel een spouwmuurisolatie kan uitvoeren, dan heeft u Nu Isoleren nodig! Als u het wooncomfort in uw woning wil verbeteren en graag wil gaan besparen op uw energierekening, overweeg dan zeker eens spouwmuurisolatie. Het is een zeer effectieve manier om de temperatuur in uw woning een stuk aangenamer te maken, zowel in de zomer als in de winter. En uw energierekening kan ook nog eens flink omlaag, wat betekent dat u de investering relatief snel (binnen 3 à 4 jaar) kunt terugverdienen.

Waarom spouwmuurisolatie in Waalre?

Het laten isoleren van uw woning heeft de volgende voordelen:

  • Direct merkbaar verbeterd leefcomfort: de kamertemperatuur is aangenamer en beter verdeeld.

  • De energierekening gaat flink omlaag. De terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt tussen de 1,5 en 4 jaar.

  • In zomer én winter profijt van spouwmuurisolatie: in de winter houdt de isolatie de warmte binnen, en in de zomer juist buiten de deur.

  • Het isoleren kan snel gebeuren. Binnen een dag kan de spouwmuurisolatie geplaatst zijn, zonder breekwerk.

Is uw woning in Waalre wel geschikt voor spouwmuurisolatie?

  • Voor huizen gebouwd vóór 1925 geldt meestal dat ze niet geschikt zijn voor spouwmuurisolatie omdat ze simpelweg geen spouwmuren hebben. U kunt dit overigens controleren door de dikte van de muur op te meten. Als deze minder dan 24 cm breed is, dan heeft u geen spouwmuur. Bij een breedte van meer dan 24 cm is er wel sprake van een spouwmuur.

  • Huizen met een bouwjaar dat ligt tussen 1925 en 1975 zijn bijna altijd geschikt voor spouwmuurisolatie. Soms is de spouwmuur direct bij de bouw geïsoleerd, maar meestal niet.

  • Huizen met een bouwjaar na 1975 zijn vaak direct bij de bouw al voorzien van spouwmuurisolatie, maar dit kan vaak maar matig of slecht gebeurd zijn. Nu Isoleren komt graag bij u in Tilburg langs om te kijken of na-isoleren nodig is.

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Waalre

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag langs bij u in Waalre!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur