Skip to main content

Spouwmuurisolatie Geldrop

Denkt u erover om spouwmuurisolatie in uw woning in Geldrop uit te laten voeren? Het isoleren van uw spouwmuren is een eenvoudige en relatief goedkope manier om uw buitenmuren te laten isoleren. Ten eerste levert het een flinke besparing op voor uw energierekening; bovendien is het ook nog goed voor het milieu. Overigens levert het niet alleen voordelen op in de winter: ook in de zomer is dit gunstig. In de winter houdt de isolatie binnen de warmte vast, terwijl in de zomer  de warmte juist buiten de deur gehouden wordt.

Nuisoleren.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in spouwmuurisolatie; ook in Geldrop en omgeving. Wij gaan snel en vakkundig te werk, waardoor de spouwmuur van uw woning vaak al binnen één dag geïsoleerd is.

Spouwmuurisolatie materiaal

Nuisoleren.nl maakt gebruik van isolatieparels. Deze HR++ EPS-parels zijn uniek omdat er tijdens de productie een deel grafiet is aan toegevoegd. Dat zorgt voor een verhoging van de isolatiewaarden en daarnaast wordt de warmte nog beter gereflecteerd. De parels worden met een deel lijm door vulgaten in de voegen vanaf de buitenkant van de woning naar binnen geblazen. De parels zullen vervolgens mooi aan elkaar gaan hechten, en het isolatiemateriaal zal binnen de spouw één geheel gaan vormen. Tot slot vullen we de gaatjes met cement in dezelfde kleur als de rest van de voegen.

De voordelen van spouwmuurisolatie voor uw woning in Geldrop:

  • Aangenamere temperaturen, en bovendien een betere verdeling van de warmte over de vertrekken in uw huis;
  • Een mooie waardestijging van uw woning in Geldrop, doordat hij voorzien zal worden van een groener energielabel;
  • Een verbetering van uw leefcomfort, ook in de zomer: het blijft ook tijdens warmere dagen langer koel;
  • Een flinke besparing op uw stookkosten: de energierekening zal gemiddeld zo’n 30% lager uitvallen;
  • De investering verdient u binnen 1,5 tot 4 jaar terug, afhankelijk van het soort woning dat u heeft (vrijstaand, tussenwoning, hoekwoning);
  • Het is een ingreep waarvan u weinig overlast zult ervaren. Ten eerste hoeven er geen muren gebroken te worden en bovendien zijn wij meestal binnen één dag klaar.

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Geldrop

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag langs bij u in Geldrop!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur