Spouwmuurisolatie Geldrop

Spouwmuurisolatie is een eenvoudige en relatief goedkope manier om uw buitenmuren te laten isoleren. Het levert een flinke besparing op voor uw energierekening en het is ook nog goed voor het milieu. Bovendien levert het niet alleen voordelen op in de winter, maar ook in de zomer is dit gunstig. In de winter houdt de isolatie binnen de warmte vast, in de zomer houdt deze de warmte juist buiten de deur.

Nuisoleren.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in spouwmuurisolatie in ook werkend in Geldrop en omgeving. Wij gaan snel en vakkundig te werk, waardoor de spouwmuur van uw woning vaak al binnen één dag geïsoleerd is.

Spouwmuurisolatie materiaal

Nuisoleren.nl maakt gebruik van isolatieparels. Deze HR++ EPS-parels zijn uniek omdat er tijdens de productie een deel grafiet is aan toegevoegd, waardoor de isolatiewaarden verhoogd worden en de warmte nog beter wordt gereflecteerd. De parels worden met een deel lijm door vulgaten in de voegen vanaf de buitenkant van de woning naar binnen geblazen. De parels zullen daardoor mooi aan elkaar gaan hechten, waardoor het isolatiemateriaal binnen de spouw één geheel zal vormen. Na het vullen zullen de gaten netjes gedicht worden met cement in dezelfde kleur als de rest van de voegen.

De voordelen van spouwmuurisolatie voor uw woning in Geldrop:

  • Aangenamere temperaturen, en een betere verdeling van de warmte over de vertrekken in uw huis;
  • Een mooie waardestijging van uw woning in Eersel, doordat hij voorzien zal worden van een groener energielabel;
  • Ook in de zomer zult u een verbetering van uw wooncomfort ervaren doordat het binnen langer koel blijft, ook tijdens de warmere dagen;
  • Een flinke besparing op uw stookkosten: de energierekening zal gemiddeld zo’n 30% lager uitvallen;
  • De investering verdient u binnen 1,5 tot 4 jaar terug, afhankelijk van het soort woning dat u heeft (vrijstaand, tussenwoning, hoekwoning);
  • Het is een ingreep waarvan u weinig overlast zult ervaren, omdat er geen muren gebroken hoeven te worden en wij meestal binnen één dag klaar zijn.

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Geldrop

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag langs bij u in Geldrop!