Skip to main content
Zolder isoleren

Zolder isoleren

By april 4, 2022november 22nd, 2023No Comments

Wilt u uw huis laten isoleren? De zolder is een belangrijke plek waar u misschien niet snel aan denkt. Toch is het isoleren van uw zolder een slimme zet. Warmte stijgt immers op, en zonder isolatie verdwijnt deze al snel via de zolder naar buiten. U verlaagt uw stookkosten dan ook aanzienlijk door uw zolder te isoleren. Ook verhoogt het de waarde van uw huis. Lees hier alles over zolderisolatie. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 088-0101400 of vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m contact met u op.

Zolder isoleren via de vloer of het dak

Het isoleren van de zolder is een goed idee. De warmte blijft in de woning. Het verschil in stookkosten is dan ook aanzienlijk wanneer u uw zolder laat isoleren. De vloer van de zolder isoleren is wat goedkoper dan het isoleren van het dak. Bovendien is het wat effectiever, omdat de zolder zelf niet verwarmd hoeft te worden. Een betonnen vloer wordt geïsoleerd door er isolatiemateriaal op te bevestigen. Daarvoor passen we een folie toe. De vakman sluit de randen goed af met tape. Op de folie komt een vervolgens een isolatieplaat. Wilt u de zolder gebruiken als logeer- of werkkamer? Laat dan het dak isoleren; de zolderruimte krijgt een aangenaam klimaat wanneer u deze isoleert. Een combinatie van vloer- en dakisolatie is uiteraard ook mogelijk.

Zolderisolatie door Nu Isoleren laten uitvoeren

Zolder isolatie kunt u het beste door een vakman laten doen. Dan kunt u fors besparen op energie en kosten. Bovendien kunt u vaak aanspraak maken op subsidie, zoals bijvoorbeeld de ISDE-subidie. Met Nu Isoleren bent u bij de juiste vakman: wij maken de isolatie professioneel in orde tegen een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag met het isoleren van uw zolder, zodat u al snel kunt profiteren van alle voordelen van een goed geïsoleerde zolder.

Twijfelt u? Nu Isoleren geeft u graag duidelijkheid over uw situatie.