Skip to main content
Zolder isoleren

Zolder isoleren

By april 4, 2022mei 24th, 2022No Comments

Wilt u uw huis laten isoleren? Dan is de zolder een belangrijke plek om niet te vergeten en waar u niet snel aan denkt. Toch is het isoleren van uw zolder een slimme optie. U verlaagt namelijk uw stookkosten en verhoogt de waarde van uw huis. Lees hier alles over zolder isolatie. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 088-0101400 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m contact met u op.

Voordelen zolder isolatie

Het isoleren van de zolder is een goed idee. De warmte blijft in de woning. Ook het verschil in de stookkosten is flink te zien wanneer u uw zolder laat isoleren. Een betonnen vloer wordt geïsoleerd door middel van isolatiemateriaal erop te bevestigen. Hier moet een folie worden toegepast. De vakman sluit de randen goed af met tape. Op de folie komt een vervolgens een isolatieplaat. De zolderruimte krijgt een aangenaam klimaat wanneer u deze isoleert. Geschikt om te gebruiken als logeer- of werkkamer.

Zolderisolatie door Nu Isoleren laten uitvoeren

Zolder isolatie kunt u het beste door een vakman laten doen. Dan kunt u fors besparen op energie en kosten. Met Nu Isoleren bent u bij de juiste vakman. De deskundige die de isolatie professioneel in orde maakt. Tegen een goede prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag met het isoleren van uw zolder. En u hoeft alleen maar te profiteren van alle voordelen van een goed geïsoleerde zolder.

Twijfelt u? Nu Isoleren geeft u graag duidelijkheid over uw situatie.