Skip to main content

Spouwmuurisolatie Venray

Woont u in Venray en denkt u na over spouwmuurisolatie? Schakel Nu Isoleren dan in! Onze vakmensen kunnen u voorzien van advies en voeren de werkzaamheden meestal binnen een dag uit, tegen een zeer goede prijs en met relatief weinig overlast.

Spouwmuurisolatie in Venray binnen één dag

Het isoleren van uw spouwmuren kunnen wij in de meeste gevallen binnen één dag verzorgen, en u zult er relatief weinig overlast van ervaren. Er hoeft immers geen breekwerk verricht te worden.

Wij zullen op de dag van de klus beginnen met het boren van kleine vulgaten op de kruisingen van de voegen tussen de bakstenen. Vervolgens gaan we door deze gaten het isolatiemateriaal naar binnen blazen. Als de spouw helemaal gevuld is, dichten we de gaatjes, die een diameter van tussen de 14 en 18 mm hebben, weer af met specie in dezelfde kleur als de rest van de voegen.

Voordelen van spouwmuurisolatie

  • Een besparing op uw energierekening van gemiddeld zo’n 30% doordat uw stookkosten aanzienlijk omlaag kunnen;

  • Een waardestijging van uw huis doordat het een groener energielabel krijgt;

  • Aangenamere temperaturen in zowel de zomer als de winter. In de winter wordt de warmte binnen veel langer vastgehouden en in de zomer wordt de warmte juist veel langer buitengehouden;

  • De investering kunt u al binnen anderhalf tot 4 jaar terugverdienen;

  • U ontziet het milieu door een verlaging van de CO²-uitstoot. Bij minimaal 2 milieubesparende maatregelen kunt u ook nog eens subsidie krijgen waardoor u uw investering nog sneller terug kunt verdienen.

Spouwmuurisolatie materiaal

Nuisoleren.nl maakt gebruik van isolatieparels. Deze HR++ EPS-parels zijn uniek omdat er tijdens de productie een deel grafiet is aan toegevoegd, waardoor de isolatiewaarden verhoogd worden en de warmte nog beter wordt gereflecteerd. De parels worden met een deel lijm door vulgaten in de voegen vanaf de buitenkant van de woning naar binnen geblazen. De parels zullen daardoor mooi aan elkaar gaan hechten, waardoor het isolatiemateriaal binnen de spouw één geheel zal vormen. Na het vullen zullen de gaten netjes gedicht worden met cement in dezelfde kleur als de rest van de voegen.

Kosten

Nu Isoleren hanteert scherpe prijzen voor spouwmuurisolatie. De kosten van de investering kunt u via de besparing op uw energierekening al vrij snel terugverdienen. Meestal is dat binnen vier jaar, vaak ook nog sneller. Zeker met de huidige energieprijzen is spouwmuurisolatie een snelle en relatief voordelige manier om snel minder energie te gaan verbruiken. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor de ISDE-subsidie die verstrekt wordt in het kader van energiebesparende maatregelen.

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Venray

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een gratis vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag bij u in Venray aan!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur