Skip to main content

Spouwmuurisolatie Someren

Denkt u aan spouwmuurisolatie voor uw woning in Someren? Laat het doen door Nu Isoleren. Onze vakmensen kunnen uw spouwmuren doorgaans binnen één dag voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal, waardoor u direct profiteert van een lagere energierekening.

De voordelen van spouwmuurisolatie in Someren

Naast een aanzienlijke verlaging van uw stookkosten, heeft spouwmuurisolatie nog veel meer voordelen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • lagere milieubelasting door de vermindering van CO²-uitstoot;

  • een waardestijging van uw huis door een groener energielabel;
  • De verbetering van uw leefcomfort doordat de temperatuur in huis veel aangenamer aanvoelt en beter verdeeld wordt over de woonvertrekken;

  • Ook in de zomer aangenamere temperaturen doordat op warme dagen uw huis veel langer koel blijft.

Materiaal

Het isolatiemateriaal dat we gebruiken bestaat uit speciale HR++ EPS-parels. Deze speciaal voor spouwmuurisolatie ontwikkelde korrels zijn voorzien van een laagje grafiet, waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger uitvallen. De parels worden lijmgebonden naar binnen geblazen waardoor er geen kans op verzakkingen bestaat.

Subsidie op spouwmuurisolatie

De overheid vindt het terugdringen van de CO²-uitstoot heel belangrijk en heeft daarom een subsidie in het leven geroepen om de consument te stimuleren in energiebesparende maatregelen te investeren. Spouwmuurisolatie is zo’n maatregel, en via de subsidie kunt u zo’n 25 à 30% van de kostprijs terugkrijgen. Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om er aanspraak op te kunnen maken. De belangrijkste zijn:

  • De maatregelen dienen te worden uitgevoerd door een erkend bedrijf. U mag het dus niet zelf doen.
  • U dient minimaal twee energiebesparende maatregelen uit te laten voeren. Naast spouwmuurisolatie kan dat nog een andere isolerende maatregel zijn, of de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp, of de aansluiting op een warmtenet.

  • U bent zelf eigenaar van het pand en het is ook uw hoofdverblijf.

  • Het materiaal dat gebruikt wordt moet een hoge isolatiewaarde hebben. De waarden liggen vast per categorie en de materialen die Nu Isoleren gebruikt voldoen uiteraard aan deze voorwaarde.

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Someren

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag langs bij u in Someren!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur