Skip to main content

Spouwmuurisolatie Schijndel

Woont u in Schijndel of in de omgeving van Schijndel en overweegt u spouwmuurisolatie? Laat het dan doen door  Nuisoleren.nl, dé Brabantse specialist op het gebied van isolatie! U bent bij ons niet alleen zeker van snelle en kwalitatief hoogstaande service, wij bieden onze diensten aan tegen een zeer scherpe prijs, zodat u nooit teveel betaald. Spouwmuurisolatie is een relatief goedkope isolerende maatregel die u kunt nemen. U kunt hiermee direct zo’n 30% op uw energierekening besparen en de klus is meestal binnen een dag geklaard. Bovendien is uw investering gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend.

Werkwijze van Nu isoleren

Wanneer u besluit uw spouwmuren te laten isoleren, zullen wij een afspraak met u maken om een isolatiecheck uit te komen voeren. Een expert zal dan bij u langskomen om de situatie ter plekke te bekijken, zodat we een scherpe offerte op maat voor u kunnen maken.

Het isoleren zelf is meestal binnen één dag gebeurd, vaak zelfs nog sneller. Onze isolatieteams zijn perfect op elkaar ingespeeld en werken vlot en efficiënt, zodat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt van de werkzaamheden. Deze vinden overigens buiten uw huis plaats.

  • Allereerst worden er volgens een vast patroon, op een onderlinge afstand van zo’n 80 cm, kleine gaatjes geboord op de kruisingen van de voegen in uw buitenmuren. De gaatjes zullen een doorsnede hebben van tussen de 1,4 cm en 1,8 cm, afhankelijk van het isolatiemateriaal dat we gebruiken.
  • Via de geboorde gaatjes wordt het isolatiemateriaal de spouw ingeblazen. Daarbij werken we van beneden naar boven.
  • Wanneer de spouw helemaal gevuld is, worden de vulgaatjes weer netjes dichtgesmeerd en weggewerkt met een specie in dezelfde kleur als de bestaande voegen. U ziet er niets meer van!

Voordelen spouwmuurisolatie in Schijndel

De voordelen van spouwmuurisolatie nog even op een rijtje:

  • Een flinke besparing op uw stookkosten: de energierekening zal gemiddeld zo’n 30% lager uitvallen;
  • Een mooie waardestijging van uw woning in Schijndel doordat hij voorzien zal worden van een groener energielabel;
  • Aangenamere temperaturen, en een betere verdeling van de warmte over de vertrekken in uw huis;
  • Ook in de zomer zult u een verbetering van uw wooncomfort ervaren doordat het binnen langer koel blijft, ook tijdens de warmere dagen;
  • Het is een ingreep waarvan u weinig overlast zult ervaren, omdat er geen muren gebroken hoeven te worden en wij meestal binnen één dag klaar zijn;
  • De investering verdient u binnen 1,5 tot 4 jaar terug, afhankelijk van het soort woning dat u heeft (vrijstaand, tussenwoning, hoekwoning)

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Schijndel

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag langs bij u in Best!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur