Skip to main content

Spouwmuurisolatie Eersel

Wilt u uw spouwmuur in Eersel of omgeving laten isoleren? Nuisoleren.nl doet het voor u! Is uw woning geschikt voor spouwmuurisolatie? Daarvoor moeten we allereerst kijken naar het bouwjaar van uw woning.

Bouwjaar vanaf 1925

De meeste woningen van voor 1925 hebben geen spouwmuur. U kunt dit echter zelf controleren: als de dikte van de buitenmuur minder dan 24 cm is, dan is het geen spouwmuur. Is de muur breder, dan heeft uw woning wel een spouwmuur.

Bouwjaar tussen 1925 en 1974

Verreweg de meeste woningen uit deze periode hebben een spouwmuur, maar zijn bij de bouw niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is dan een interessante optie!

Bouwjaar vanaf 1975

Vanaf dat jaar werden de spouwmuren meestal al tijdens de bouw geïsoleerd. Soms werd dit niet of slechts matig gedaan. In die gevallen is het zeker mogelijk om uw huis extra na te isoleren.

Spouwmuurisolatie materiaal

Nuisoleren.nl maakt gebruik van isolatieparels. Deze HR++ EPS-parels zijn uniek omdat er tijdens de productie een deel grafiet is aan toegevoegd, waardoor de isolatiewaarden verhoogd worden en de warmte nog beter wordt gereflecteerd. De parels worden met een deel lijm door vulgaten in de voegen vanaf de buitenkant van de woning naar binnen geblazen. De parels zullen daardoor mooi aan elkaar gaan hechten, waardoor het isolatiemateriaal binnen de spouw één geheel zal vormen. Na het vullen zullen de gaten netjes gedicht worden met cement in dezelfde kleur als de rest van de voegen.

De voordelen van spouwmuurisolatie voor uw woning in Boxtel:

  • Een mooie waardestijging van uw woning in Eersel, doordat hij voorzien zal worden van een groener energielabel;
  • Een flinke besparing op uw stookkosten: de energierekening zal gemiddeld zo’n 30% lager uitvallen;
  • Ook in de zomer zult u een verbetering van uw wooncomfort ervaren doordat het binnen langer koel blijft, ook tijdens de warmere dagen;
  • Aangenamere temperaturen, en een betere verdeling van de warmte over de vertrekken in uw huis;
  • De investering verdient u binnen 1,5 tot 4 jaar terug, afhankelijk van het soort woning dat u heeft (vrijstaand, tussenwoning, hoekwoning)
  • Het is een ingreep waarvan u weinig overlast zult ervaren, omdat er geen muren gebroken hoeven te worden en wij meestal binnen één dag klaar zijn;

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Eersel

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een gratis vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag bij u in Eersel aan!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur