Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Kosten spouwmuurisolatie

By april 4, 2022december 30th, 2022No Comments

Misschien twijfelt u nog: is spouwmuurisolatie een goede keuze voor uw woning? De kosten van een spouwmuurisolatie horen daar natuurlijk ook bij. Op deze pagina hebben we het daarom uitgebreid over alle details omtrent de kosten. Wij van Nu Isoleren vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over het werkproces. De kosten van een spouwmuurisolatie spelen hier natuurlijk een grote rol. Daar komt u helaas niet onderuit. Wel is het vaak mogelijk om subsidie te krijgen. Dat kan de landelijke ISDE-subsidie zijn, maar wellicht is er ook op gemeentelijk niveau nog wat geregeld. Kijk op de site van uw gemeente voor meer informatie hierover. Komt u er niet uit maar wilt meer weten over de kosten? Wij kijken graag met u mee en geven passend advies voor uw woning. U kunt ons bereiken op 088-0101400 of vul het contactformulier in.

Elke cent is er toch één

De prijs van een spouwmuurisolatie verschilt van 785,- tot €3500,-. Volgens Milieu Centraal kost isolatie van de spouwmuur gemiddeld €2100,-. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • type woning
  • aantal vierkante meters (m²)
  • de bestaande vulling van de spouwmuur
  • materiaalkeuze
  • uitzondering zoals hoogwerker of rolsteiger voor de uitvoering van de werkzaamheden

Op basis van type woning en een gemiddeld aantal vierkante meters kunnen we al een goede richtlijn geven wat betreft de kosten spouwmuurisolatie .

Gemiddelde kosten spouwmuurisolatie per m²

De prijs per m² is o.a. afhankelijk van het type materiaal dat gebruikt moet worden en de boordiameter van de spouwmuur. De totale kosten van spouwisolatie zijn gebaseerd op een starttarief en een prijs per m2. Het starttarief van spouwmuurisolatie varieert van €785,- tot €1040,-. De vierkante meter prijs van spouwisolatie varieert tussen €20,- en €35,-.

Vraag een offerte aan

Wilt u een schatting voor wat u kwijt bent bij een spouwmuurisolatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Komt u er echt niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op 088-0101400 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m contact met u op.

spouwmuurisolatie Breda