Isoleer en bespaar tot 30% op uw energiekosten

Uw investering gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend

Topkwaliteit isolatie in 1 dag geregeld

Tot wel 25 jaar garantie

Budget spouwisolatie

Wist u dat u met spouwmuurisolatie tot wel dertig procent per jaar op uw energiekosten kunt besparen? Wist u verder dat het binnenklimaat aanzienlijk met spouwmuurisolatie wordt verfijnd in de zomer- en wintermaanden? Wacht daarom niet langer en laat uw huis in regio Nijmegen isoleren met spouwmuurisolatie. Profiteer direct van alle voordelen die spouwmuurisolatie met zich meebrengt. Als specialist in het isoleren van buitenmuren helpen wij u graag.

Wij isoleren uw spouwmuur vakkundig

Budget spouwisolatie staat voor een innovatie werkwijze, waardoor wij uw spouwmuur op een vakkundige manier kunnen isoleren. Voor het isoleren van uw spouwmuur maken wij gebruik van HR IsoPears, oftwel EPS parels. Bij het geblazen van de EPS parels voegen wij een speciale lijm toe. Door deze lijm blijven de EPS parels aan elkaar kleven, zodat een heel geheel wordt gevormd.

Verder zijn de EPS parels speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie en worden de EPS parels gekenmerkt door:

  • Hogere isolatiewaarden dan andere isolatieparels;
  • Voldoen aan alle Europese eisen;
  • Lijmgebonden aangebracht, waardoor er geen kans bestaat op verzakkingen.

Het isoleren van uw huis

Zoals gezegd kan spouwmuurisolatie veel voor uw woning betekenen. Behalve een fijner wooncomfort, zorgt het ook een aanzienlijke besparing in uw portemonnee. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat spouwmuurisolatie zich, gemiddeld gezien, binnen vier jaar heeft terugverdiend. Gemiddeld bespaart een eengezinswoning ongeveer €700,- op jaarbasis. Met andere woorden heeft de investering zich snel terugverdiend en is de terugverdientijd aanzienlijk.

Spouwisolatie door Budget spouwisolatie

Wij maken graag kennis met u en uw huis om de mogelijke kosten van spouwmuurisolatie te bepalen. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via telefoonnummer: 088-0101404 of e-mail: info@nuisoleren.nl. Budget spouwisolatie: voor het vakkundig aanbrengen van spouwmuurisolatie in de omgeving van Nijmegen.

Bij woningen gebouwd vanaf 1990 is de spouwmuur tijdens de bouw al goed geïsoleerd en is spouwmuurisolatie niet mogelijk.