Skip to main content

Isoleer en bespaar tot 30% op uw energiekosten

Uw investering gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend

Topkwaliteit isolatie in 1 dag geregeld

Tot wel 25 jaar garantie

Budget spouwisolatie

Wist u dat u met budget spouwisolatie tot wel 30% per jaar op uw energiekosten kunt besparen? Wist u verder dat met spouwmuurisolatie het binnenklimaat aanzienlijk verbetert  in de zomer- en wintermaanden? Wacht daarom niet langer en laat uw huis isoleren door Nu Isoleren, specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, dak- en zolderisolatie, bodem- en vloerisolatie. Profiteer direct van alle voordelen die spouwmuurisolatie met zich meebrengt. Als specialist in het isoleren van buitenmuren helpen wij u graag.

Wij isoleren uw spouwmuur vakkundig

Budget spouwisolatie van Nu Isoleren staat voor een innovatie werkwijze, waardoor wij uw spouwmuur op een vakkundige manier kunnen isoleren. Voor het isoleren van uw spouwmuur maken wij gebruik van twee verschillende soorten isolatiemateriaal: E-foam, vooral geschikt voor het na-isoleren van spouwmuren, en HR++ IsoPearls, oftwel EPS parels. Bij het geblazen van de EPS parels voegen wij een speciale lijm toe. Door deze lijm blijven de EPS parels aan elkaar kleven, zodat er één geheel wordt gevormd.

Verder zijn de EPS parels speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie en worden de EPS parels gekenmerkt door:

  • Hogere isolatiewaarden dan andere isolatieparels;
  • Voldoen aan alle Europese eisen;
  • Lijmgebonden aangebracht, waardoor er geen kans bestaat op verzakkingen.

Het isoleren van uw huis

Zoals gezegd kan spouwmuurisolatie veel voor uw woning betekenen. Behalve een fijner wooncomfort, zorgt het ook een aanzienlijke besparing in uw portemonnee. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat spouwmuurisolatie zich, gemiddeld gezien, binnen vier jaar heeft terugverdiend. Met de huidige gestegen energieprijzen kan dat zelfs nog sneller gaan. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor de ISDE-subsidie die de overheid verstrekt voor energiebesparende maatregelen. Met andere woorden: De investering verdient zich sneller dan ooit terug!

Budget Spouwisolatie door Nu isoleren

Wij maken graag kennis met u en uw huis om de mogelijke kosten van spouwmuurisolatie te bepalen. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via telefoonnummer: 088-0101404 of e-mail: info@nuisoleren.nl. Budget spouwisolatie: voor het vakkundig aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Bij woningen gebouwd vanaf 1990 is de spouwmuur tijdens de bouw al goed geïsoleerd en is spouwmuurisolatie niet mogelijk.