Skip to main content

Spouwmuurisolatie Oosterhout

Wilt u de spouwmuren van uw woning in Oosterhout of omgeving laten isoleren? Spouwmuurisolatie is een energiebesparende maatregel die veel rendement oplevert. Nu Isoleren is gespecialiseerd in het aanbrengen van spouwmuurisolatie en hanteert scherpe prijzen. Het materiaal dat we gebruiken is van de hoogste kwaliteit.

Werkwijze

Om te bepalen in welke staat uw spouwmuur zich bevindt, komt onze adviseur vrijblijvend bij u in Oosterhout langs. Op basis van zijn bevindingen zal hij een offerte op maat voor u maken voor spouwmuurisolatie van uw woning.

Het isoleren zelf hebben we meestal in een dag gedaan:

  • Op de afgesproken dag zal een team dat bestaat uit twee man, beginnen met het maken van een aantal kleine vulgaatjes op de kruisingen van de voegen in de buitenmuur. De gaatjes komen op een onderlinge afstand van zo’n 80 cm te zetten. Op moeilijk bereikbare plekken maken we extra gaatjes, zodat ook in de buurt van bijvoorbeeld ramen en deuren, de muur volledig gevuld wordt;
  • Via die gaatjes zal het isolatiemateriaal naar binnen geblazen of gespoten worden.
  • Na afloop dichten wij de gaatjes weer netjes af met een specie die op kleur gebracht is, zodat er achteraf niets meer van te zien is.

Tijdens de werkzaamheden hoeft u niet bang te zijn voor overlast. Bij spouwmuurisolatie komt bijna geen puin of stof vrij. Er hoeft niet gebroken te worden; de kleine boorgaatjes zijn voldoende om uw spouwmuren volledig te voorzien van een goede isolatielaag.

Materiaal

Wij werken met twee verschillende soorten hoogwaardig materiaal: E-foam en EPS-parels. Welk materiaal voor uw woning in Oosterhout geschikt is, hangt van een aantal factoren af, zoals de breedte van de spouw en of er al isolatie aanwezig is en het dus gaat om een na-isolatie. Beide soorten materiaal hebben een hoge isolatiewaarde en komen in aanmerking voor een eventuele subsidie, mocht u die willen aanvragen.

De voordelen van spouwmuurisolatie in Oosterhout

Nu Isoleren komt graag naar Oosterhout om uw spouwmuren te isoleren. Maar wat zijn nu eigenlijk precies de voordelen? We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Uw energierekening gaat echt aanzienlijk omlaag. Door die besparing kunt u uw investering in ongeveer 3 jaar terugverdienen. Het is dus een maatregel die u al snel geld zal opleveren. Wanneer u nog een tweede energiebesparende maatregel neemt binnen één jaar, kunt u ook nog eens subsidie krijgen;
  • De temperatuur in huis zal zowel in de zomer als in de winter aangenamer zijn: De warmte blijft in de winter beter binnen, terwijl de kou veel minder makkelijk naar binnen dringt; maar zo zult u in de zomer ook merken dat de warmte van buiten, veel langer tegengehouden wordt zodat het binnen langer koel blijft;
  • De warmte van uw verwarming zal gelijkmatiger door de woning verdeeld zijn, doordat de kou van de buitenmuren, niet meer door de binnenmuur heen trekken: koude luchtstromen worden dus drastisch verminderd;
  • Het is goed voor het milieu omdat uw CO² uitstoot verlaagd wordt door minder stookbehoefte;
  • Uw huis zal in waarde stijgen. Wanneer u spouwmuurisolatie laat uitvoeren, kunt u namelijk een groener energielabel op uw woning krijgen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over spouwmuurisolatie in Oosterhout of omgeving? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, ook om een afspraak te maken en een offerte aan te vragen.

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur