Spouwmuurisolatie Limburg

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u in Limburg vakkundig, goedkoop en snel een spouwmuurisolatie kan uitvoeren, dan heeft u Nu Isoleren nodig!

Als u het wooncomfort in uw woning wil verbeteren en graag wil gaan besparen op uw energierekening, overweeg dan zeker eens spouwmuurisolatie. Het is een zeer effectieve manier om de temperatuur in uw woning een stuk aangenamer te maken, zowel in de zomer als in de winter. En uw energierekening kan ook nog eens flink omlaag, wat betekent dat u de investering relatief snel (binnen 3 à 4 jaar) kunt terugverdienen.

Werkwijze

Wanneer u een afspraak maakt met één van onze adviseurs, zullen wij een isolatiecheck bij u doen. Zo maken we inzichtelijk wat de situatie bij u thuis is, en kunnen we een offerte op maat gaan maken.

De dag dat wij naar Limburg toekomen om de spouwmuurisolatie uit te voeren, zullen wij achtereenvolgens:

  • Vulgaten in de buitenmuur boren volgens een vast patroon, op kruisingen van horizontale en verticale voegen. De gaatjes hebben een diameter van tussen de 14 mm en 18 mm en zullen geplaatst worden op een onderlinge afstand van zo’n 80 cm.

  • Vervolgens zullen wij via deze vulgaten het isolatiemateriaal de spouw in blazen.

  • Als de spouw helemaal gevuld is, smeren wij de gaatjes weer netjes dicht met dezelfde kleur specie als de rest van de voeg.

Zoals u ziet, is het een klus die zonder al teveel overlast uitgevoerd kan worden. Er hoeven immers geen muren gebroken te worden en meestal zijn we binnen een dag klaar.

Waarom spouwmuurisolatie voor uw woning in Limburg

Spouwmuurisolatie is een relatief goedkope isolerende maatregel die snel uit te voeren is. U kunt hiermee direct zo’n 30% op uw energierekening besparen en de klus is meestal binnen een dag geklaard. Bovendien is uw investering gemiddeld binnen 4 jaar terugverdiend.

EPS-parels

De meeste huizen van na 1925 hebben spouwmuren, en kunnen dus voorzien worden van spouwmuurisolatie. Daarbij vullen we de lege ruimte die tussen de binnen- en de buitenmuur zit, op met isolerend materiaal. Meestal gebruiken wij daar HR++ EPS-parels voor. Dat zijn ronde piepschuim bolletjes, waaraan tijdens de productie een klein beetje grafiet wordt toegevoegd. Daardoor krijgt de parel een verhoogde isolatiewaarde. Samen met een hoogwaardige, gecertificeerde lijm worden de EPS-parels de spouwmuur ingeblazen, waardoor ze goed aan elkaar blijven kleven en een mooi geheel vormen in de spouwmuur.

Contact

Wij komen graag bij u in Limburg op bezoek! Neemt u vooral contact met ons op als u meer informatie wilt, of interesse heeft in een gratis vrijblijvend adviserend gesprek.