Skip to main content

Spouwmuurisolatie Budel

Spouwmuurisolatie is een eenvoudige, relatief goedkope manier om uw buitenmuren te laten isoleren. Het levert een flinke besparing op voor uw energierekening en het is goed voor het milieu. Bovendien levert het niet alleen voordelen op in de winter, maar ook in de zomer. In de winter houdt de isolatie binnen de warmte vast, in de zomer houdt deze de warmte juist buiten de deur. Nu Isoleren is een Brabants bedrijf gespecialiseerd in spouwmuurisolatie. Wij gaan snel en vakkundig te werk, waardoor de spouwmuur van uw woning vaak al binnen één dag geïsoleerd kan zijn. Wij komen graag langs bij u in Budel om uw huis te voorzien van de juiste spouwmuurisolatie.

De voordelen van spouwmuurisolatie in Budel

Het laten isoleren van uw woning heeft de volgende voordelen:

  • Uw woning zal in waarde stijgen door een groener energielabel

  • Het milieu wordt minder belast door minder CO²-uitstoot

  • Het isoleren kan snel gebeuren. Binnen een dag kan de spouwmuurisolatie geplaatst zijn, zonder breekwerk.

  • Direct merkbaar verbeterd leefcomfort: de kamertemperatuur is aangenamer en beter verdeeld.

  • De energierekening gaat flink omlaag. De terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt tussen de 1,5 en 4 jaar.

  • In zomer én winter profijt van spouwmuurisolatie: in de winter houdt de isolatie de warmte binnen, in de zomer juist buiten de deur.

Nu Isoleren gaat snel en vakkundig te werk, waardoor de spouwmuur van uw woning vaak al binnen één dag geïsoleerd kan zijn.

Hoe gaan wij te werk?

  • We beginnen met het boren van kleine vulgaten in de buitenmuur. Dit gebeurt volgens een vast patroon. De gaten boren wij op kruispunten van horizontale en verticale voegen, op zo’n 80 cm van elkaar.

  • Vervolgens beginnen we met het vullen. Daarbij maken wij gebruik van EPS-parels.

  • Na het vullen voegen wij de gaten weer netjes dicht met specie. Deze zal dezelfde kleur hebben als de bestaande voegen.

EPS-parels zijn piepschuim bolletjes waaraan een klein beetje grafiet is toegevoegd. Het grafiet zorgt dat de pareltjes een hogere isolatiewaarde verkrijgen. Bij het vullen van de spouwmuur worden de parels samen met een hoogwaardige gecertificeerde lijm naar binnen geblazen. De bolletjes zullen daardoor goed aan elkaar gaan hechten en zo in de spouwmuur één geheel gaan vormen.

Doorgaans hebben wij maar één dag nodig om uw spouwmuren te isoleren. Onze werkwijze en snelheid zorgen ervoor dat u weinig hinder zult ondervinden van onze werkzaamheden. Wij komen graag naar Budel toe om bij u aan de slag te gaan.

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Budel

Ons bedrijf heeft al jarenlang ervaring met spouwmuurisolatie. Ook in Budel hebben wij vele tevreden klanten. Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur