Skip to main content

Spouwmuurisolatie Best

Woont u in Best of in de omgeving van Best en overweegt u spouwmuurisolatie? Laat het dan doen door  Nu Isoleren, dé Brabantse specialist op het gebied van isolatie! U bent bij ons niet alleen zeker van snelle en kwalitatief hoogstaande service, wij bieden onze diensten aan tegen een zeer scherpe prijs, zodat u nooit teveel betaalt. Spouwmuurisolatie is een relatief goedkope isolerende maatregel die u kunt nemen. U kunt hiermee direct zo’n 30% op uw energierekening besparen en de klus is meestal binnen een dag geklaard. Bovendien is uw investering gemiddeld binnen maximaal 4 jaar terugverdiend.

Materiaal

Nuisoleren.nl maakt gebruik van E-foam en isolatieparels. Deze HR++ EPS-parels zijn uniek omdat er tijdens de productie een deel grafiet is aan toegevoegd, waardoor de isolatiewaarden verhoogd worden en de warmte nog beter wordt gereflecteerd. De parels worden met een deel lijm door vulgaten in de voegen vanaf de buitenkant van de woning naar binnen geblazen. De parels zullen daardoor mooi aan elkaar gaan hechten, waardoor het isolatiemateriaal binnen de spouw één geheel zal vormen. Na het vullen zullen de gaten netjes gedicht worden met cement in dezelfde kleur als de rest van de voegen.

Wat is het nut van spouwmuurisolatie?

Het laten isoleren van uw woning heeft de volgende voordelen:

  • Het milieu wordt stukken minder belast door minder CO²-uitstoot
  • Uw woning zal in waarde stijgen door een beter energielabel
  • Het isoleren kan heel snel gebeuren. Binnen een dag kan de spouwmuurisolatie geplaatst zijn.
  • De energierekening zal omlaag gaan. De terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt tussen de 1,5 en 4 jaar.
  • In zomer én winter profijt van spouwmuurisolatie: in de winter houdt de isolatie de warmte binnen, in de zomer juist buiten de deur
  • Direct merkbaar verbeterd leefcomfort: de kamertemperatuur is aangenamer en beter verdeeld;
  • U komt waarschijnlijk ook in aanmerking voor de ISDE-subsidie voor energiebesparende maatregelen wanneer u spouwmuurisolatie laat uitvoeren door ons.

Nu Isoleren gaat snel en vakkundig te werk, waardoor de spouwmuur van uw woning vaak al binnen één dag geïsoleerd kan zijn.

Contact opnemen voor spouwmuurisolatie in Best

Neemt u snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviserend gesprek. Wij komen graag langs bij u in Best!

Spouwmuurisolatie parels of foam inbrengen voor na-isoleren spouwmuur