Skip to main content

Isoleren huis

Laat uw huis isoleren door Nu Isoleren en begin direct met geld besparen op uw energierekening. Wij zijn specialisten op het gebied van woning isolatie en kunnen u helpen op verschillende manieren:

Maak een afspraak met onze isolatie adviseur. Hij komt graag bij u langs voor een isolatiecheck om te beoordelen wat de mogelijkheden voor isolatie zijn voor uw woning. Hij kan een vrijblijvende offerte voor u maken zodat u direct weet waar u aan toe bent!

Platdak isolatie

Heeft u een platdak? Het isoleren van uw huis via het platdak kan u veel opleveren. Veel warmte uit uw woning trekt hierdoor weg als het niet geïsoleerd is. Bovendien wordt het in de zomer onder een plat dak al snel veel te warm. Twee uitstekende redenen om eens over platdak isolatie na te denken. Het kan u veel stookkosten schelen (tot wel 30%!) en het wooncomfort gaat er sterk op vooruit.

Wij isoleren een plat dak vanaf de buitenkant. Doorgaans is de beste manier om het isolatiemateriaal onder de dakbedekking te leggen. Dat levert de beste isolatie op. Een wat goedkopere manier is het isoleren op de dakbedekking. We leggen dan isolatieplaten rechtstreeks op het dak, zonder de bedekking los te halen. Daarbovenop komt dan een laag tegels of grind, zodat het geheel op zijn plaats blijft liggen.

Vanaf de binnenkant kunnen we ook isoleren, maar wij raden het af i.v.m. de aanzienlijke kans op vocht achter de isolatielaag, wat weer schimmels en (hout)rot tot gevolg kan hebben.

Spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie kan binnen één dag gebeurd zijn en levert veel rendement op. Bovendien voelt uw huis direct veel comfortabeler aan. Geen last meer van koude trek in de buurt van de buitenmuren, en de ruimte blijft veel langer op temperatuur. Bovendien kan ook in de zomer de airco een standje lager. Het isolatiemateriaal, dat zowel uit E-foam als uit HR++ isolatieparels kan bestaan,  houdt ook de warmte namelijk veel beter buiten.

Zolderisolatie

Wanneer u een zolder heeft, kunnen we isolatiemateriaal aanbrengen aan de onderkant van het dak. Warme lucht stijgt op, dus er kan ook veel warmte verloren gaan via de zolder, tot maar liefst 30%. Is er dus geen goede isolatie aanwezig op zolder? Dan is het heel verstandig om met het isoleren van uw huis bij uw dak te beginnen.

Bodemisolatie

Met bodemisolatie helpt niet alleen tegen optrekkende kou vanuit de grond; het gaat ook vocht, tocht en ongedierte tegen. Met een degelijke bodemisolatie voorkomt u onaangename luchtjes en krijgen schimmels in huis veel minder kans. Door uw woning te isoleren met bodemisolatie, slaat u dus meerdere vliegen in één klap: uw wooncomfort gaat er aanzienlijk op vooruit én u bespaart op uw energierekening.

De beste manier om uw huis te isoleren

Wat de beste manier is om uw huis te isoleren, hangt o.a. af van de staat van uw huis, het bouwjaar, en welke maatregelen al genomen zijn. Wel is het zo dat u voor alle bovenstaande maatregelen in aanmerking kunt komen voor een subsidie, wat u flink wat kosten scheelt. Bovendien zijn de kosten snel terug te verdienen, zeker met de hoge energieprijzen van nu. Onze adviseur komt graag bij u langs om te bekijken wat de beste opties zijn voor u. Neem contact met ons op en maak snel een afspraak. Dan komt onze specialist snel bij u langs en maken we een passende, vrijblijvende offerte voor u op.

Tot wel 30% subsidie

Uw woning laten isoleren is niet alleen slim vanwege de stijgende gasprijzen, maar ook door de subsidie die u kunt krijgen op het isoleren van uw woning. Deze subsidie kan oplopen tot wel 30%.

maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs
spouwmuurisolatie